Avís legal - Ball d'en Serrallonga
15624
page-template-default,page,page-id-15624,bridge-core-2.9.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Avís legal


QUI SOM?

Ball d’en Serrallonga de Vilafranca del Penedès (d’ara en endavant el “Ball d’en Serrallonga”) és la propietària del Lloc Web serrallonga.com  (d’ara en endavant el “Lloc Web”). El Ball d’en Serrallonga és una entitat sense ànim de lucre amb domicili social a C/ Escorxador, 19-21, 08720, Vilafranca del Penedès, Barcelona, (Espanya) està inscrita en el Registre d’Entitats Jurídiques de Catalunya amb número 14377 amb N.I.F. G-63519482.

Pot posar-se en contacte amb el Ball d’en Serrallonga a:

Correu electrònic: serrallongavilafranca@gmail.com

Telèfon: +34 93 452 67 45

  • OBJECTE

En accedir i utilitzar el Lloc Web s’adquireix la condició d’“Usuari”, la qual cosa implica la plena acceptació de totes les disposicions del present Avís Legal i de la resta dels “Textos Legals” incloent el present Avís Legal i la Política de Privacitat.

El present Avís Legal regula l’accés, navegació i utilització del present Lloc Web, sense perjudici que el Ball d’en Serrallonga es reserva el dret a modificar la presentació, configuració i contingut d’aquest, així com les condicions requerides per al seu accés i/o utilització. L’accés i utilització dels continguts del Lloc Web després de l’entrada en vigor de les seves modificacions o canvis suposen l’acceptació d’aquests.

Aquest Avís Legal forma part del Ball d’en Serrallonga i es reserva el dret a modificar els termes i condicions aquí estipulats, totalment o parcialment, publicant qualsevol canvi en la mateixa forma en què apareixen al present Avís Legal o a través de qualsevol tipus de comunicació dirigida als Usuaris.

  • US DEL LLOC WEB

L’Usuari accepta fer un ús adequat, diligent i legal del Lloc Web i, en particular (i) no utilitzar el Lloc Web amb finalitats il·lícites i/o il·legítimes; o de manera il·legal (ii) no usar el Lloc Web en perjudici dels interessos del Ball d’en Serrallonga (iii) no usar el Lloc Web amb la finalitat de provocar danys, ineficiències, interrupcions, saturació, o defectes anàlegs en la funcionalitat del Lloc Web; incloent la transmissió de programari maliciós, virus o programes anàlegs per a difondre o publicar continguts de caràcter ofensiu, racista, denigrant o pornogràfic que pogués causar molèstia en les persones; (iv) infligir les mesures de seguretat establertes pel Ball d’en Serrallonga; (v) no utilitzar el Lloc Web amb finalitats publicitàries, com ara l’enviament de correu brossa o altres maneres semblants.

L’Usuari serà responsable per l’incompliment de qualsevol ús incorrecte del Lloc Web esmentat anteriorment, així com de qualsevol pèrdua o mal sofert per el Ball d’en Serrallonga a causa d’un ús indegut directe o indirecte del Lloc Web. A aquest efecte, el Ball d’en Serrallonga podrà exercir totes les accions judicials i extrajudicials que consideri pertinents.

  • PRIVACITAT

Totes les dades facilitades al Ball d’en Serrallonga a través del Lloc Web seran tractats pel Ball d’en Serrallonga com a Responsable de Tractament, respectant la confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades personals, d’acord amb la Política de Privacitat. 

  • GALETES

El Ball d’en Serrallonga no fa servir galetes (cookies) en el Lloc Web.

  • ENLLAÇOS

El Lloc Web pot contenir enllaços amb altres pàgines web amb la finalitat de complementar els serveis oferts a l’Usuari. El Ball d’en Serrallonga no és la titular d’aquestes pàgines web, per la qual cosa no es responsabilitza dels seus continguts ni dels danys i perjudicis que l’ús de les mateixes pugui ocasionar a l’Usuari.

Si l’Usuari del Lloc Web accedeix a aquestes pàgines web i als serveis que aquestes ofereixen, el Ball d’en Serrallonga romandrà aliena a qualsevol classe de relació que es pogués establir entre l’Usuari i els titulars d’aquestes pàgines web o qualssevol tercers relacionats amb aquestes.

Així mateix, el titular d’una pàgina web en la qual es pretengui inserir un enllaç al Lloc Web haurà d’obtenir, amb caràcter previ, una autorització de el Ball d’en Serrallonga.

El Ball d’en Serrallonga no serà responsable dels continguts d’aquelles pàgines web en les quals existeixi un enllaç al Lloc Web i romandrà aliena a les relacions que es poguessin establir entre els titulars de les mateixes i els Usuaris del Lloc Web.

  • PROPIETAT INDUSTRIAL I INTEL·LECTUAL

Els drets de propietat intel·lectual i industrial incorporats en el Lloc Web, el disseny gràfic i els codis informàtics, així com els signes i marques distintius, el text, imatges, vídeos (d’ara endavant el “Contingut”) mostrats són propietat del Ball d’en Serrallonga. L’Usuari utilitzarà els serveis del Lloc Web respectant aquesta titularitat i l’ús dels serveis no li atorgarà cap dret en relació amb el Contingut del Lloc Web.

Qualsevol ús del Contingut que no hagi estat autoritzat expressament pel Ball d’en Serrallonga, sigui directe o indirecte amb ànim de lucre o no, incloent-hi la descàrrega, emmagatzematge, transmissió, divulgació pública, distribució, reproducció o transformació, total o parcial, d’aquests continguts estarà expressament prohibit, per la qual cosa el Ball d’en Serrallonga podrà exercir totes les accions judicials i extrajudicials que consideri pertinents davant qualsevol incompliment dels seus drets..

  • RESPONSABILITAT

El Ball d’en Serrallonga ha posat tot el seu afany en què la informació del Lloc Web sigui precisa i estigui actualitzada. No obstant això, el Ball d’en Serrallonga no garanteix ni es fa responsable de l’exactitud i actualització dels continguts del Lloc Web. El Ball d’en Serrallonga no es responsabilitza de cap error o omissió en els continguts del Lloc Web i es reserva el dret a modificar aquests continguts en qualsevol moment i sense previ avís.

El Ball d’en Serrallonga no es fa responsable dels errors o fallades en el funcionament del Lloc Web, siguin intrínsecs o siguin deguts a les característiques i limitacions d’Internet. L’Usuari assumeix qualsevol risc derivat de la utilització d’Internet, inclosa la possible transmissió de virus informàtics. El Ball d’en Serrallonga no garanteix el funcionament ininterromput dels serveis del Lloc Web i no serà responsable dels danys i perjudicis que puguin derivar de la interrupció dels serveis. En particular, el Ball d’en Serrallonga no serà responsable en circumstàncies de força major com ara incendis, vagues i talls en el subministrament elèctric o qualssevol altres successos imprevisibles o inevitables, així com de l’ús inadequat del Lloc Web per part de l’Usuari d’acord amb el que s’estableix en el present Avís Legal.

L’exclusió de responsabilitats i garanties descrites en aquest apartat s’aplicarà tant al Ball d’en Serrallonga com als membres de la Junta.

  • MODIFICACIONS

El Ball d’en Serrallonga es reserva el dret a modificar aquest Avís Legal en qualsevol moment. Els canvis o actualitzacions de l’Avís Legal, així com de la Política de Privacitat seran notificats de manera explícita a l’Usuari a través d’un avís en el Lloc Web.